За нас

Повече за нас

Ние сме независима семейна марка, която подбира, пече, подготвя и разпространява най-доброто кафе за еспресо и филтър. Ние сме съвременни занаятчии за кафе..

Ние вярваме, че истинското занаятчийство в съвременния свят се постига чрез алхимията на традициите и технологичния напредък.

Именно тази комбинация от занаяти и иновации ни позволява постоянно да доставяме най-добрите кафета директно от завода за кафе до чашата за кафе.

Простотата в нашия подход

Кафето е комплексно. Но не трябва да е сложно. Ние вярваме че правенето на кафе е разбираемо. Нашите клиенти ни се доверяват в селектирането и  обработването на най-доброто зелено кафе. Ние доставяме лесен за разбиране, достъпен и финно култивирано портфолио от еспресо и филтриращо кафе.

Ние сме експерти, но още не сме майстори

Ние вярваме, че кафето е свързано с непрекъснато обучение и развитие. Ангажирани сме с постоянна еволюция; смесване на страст към традиционното с най-новото на подходи за изработване на най-добрите кафета за еспресо и филтри. От първия ден се учим от хората, които поддържат почвата, професионалните баристи, които приготвят нашето кафе, и от клиента, който приготвят собствената си чаша. Ние ще продължим да правим иновации от техните учения, еволюирайки и оптимизирайки нашия занаят.

ЧИСТО КАФЕ, НА КОЕТО СЕ НАСЛАЖДАВА ВСЕКИ, НАВСЯКЪДЕ!

Кафето е всичко за хората

Ние вярваме, че кафето е бизнес за хора. Изграждаме приятелства и създаваме партньорства въз основа на идеята за печелене на доверие на хората. От фермерите, които обработват и прибират реколтата, на професионалистите, които се подготвят за клиентите, които пият нашето кафе; ние гледаме да подкрепяме и даваме възможност на общностите, в които работим. Ние вярваме, че като отговорен член на общността за кафе зависи от всички нас да се създаде дългосрочен устойчив начин на работа, който да е от полза за всички заинтересовани.

Абонирайте се за нашия бюлетин и първи научете всичко нов от Dimello

    Търсене на пефектното кафе

    Вашата поръчка

    No products in the cart.