Нашето кафе

Нашето кафе

В Dimello чувстваме, че кафето е живо.

От един регион до следващия, от един сезон до друг, естеството на кафето се променя и еволюира. Това означава, че опитът да знаете къде да търсите и кой да поискате страхотно кафе е безценен. Ние сме специализирани в изработката на най-доброто съвременно занаятчийско кафе. От низините до планините на районите за производство на кафе, през три континента и всички кафе култури; нашата цел е да осигурим първокласно еспресо и филтриращо кафе, за да се наслаждаваме по целия свят.

Кафе зърна Димело

Кафе на зърна

Кафетата с един произход и смесените кафета, които изработваме, се отглеждат от независими производители, индивидуални ферми и локализирани кооперации. Взимаме само най-култивираните зърна; с любов ги приготвя и пече. Превръщайки ги в индивидуални, изтънчени и добре балансирани кафета.

Мляно кафе

Внасяме най-добрите зелени кафени зърна от всеки основен регион за производство на кафе в света и произвеждаме Висококачествено кафе еспресо и филтър с максимална ефективност на всичките му характеристики: крем, тяло, цвят, аромат, вкус.

Мляно кафе Димело
Кафе капсули и кафе дози Димело

Капсули и дози

Еспресо дози(pod) и капсули Dimello. Уникална комбинация от най-добрите сортове кафе Арабика и Робуста от Централна, Южна Америка, Африка и Индия.

Абонирайте се за нашия бюлетин и първи научете всичко нов от Dimello

    Търсене на пефектното кафе

    Вашата поръчка

    No products in the cart.