ЦЕНТЪР НА ДИМЕЛО
Кафе Dimello съчетава занаятчийските традиции със съвременни начини на работа за изработване на най-добрите моноарабики и смесено кафе за еспресо и филтър; избрани от хората, които познават и ценят кафето.
Кафето Dimello се произвежда в модерно устройство за обработка на кафе със сложно оборудване, от високо обучен екип, специалистите на Dimello – които са строго ангажирани с непрекъснатото развитие на качеството Dimello.
Общият капацитет на производствената линия за зърна, която се състои от печене и опаковъчна линия, с бокса и автоматичната система за палетизиране (опаковка в края на линията), надвишава 1500 кг / час. В същото време има още две производствени линии, работещи предимно за смляно кафе, със съответните им автоматизирани системи.
Освен това компанията разполага с интегрирана система за предварително почистване на зелено кафе – единствената в Гърция и на Балканите -, която рядко се среща дори на европейско ниво.
Има три отделни станции: нов тип почистваща система със сита, система за отделяне на некачествените зърна, малки камъчета и др.- и разбира се сортирачът по цветове.
Тази модерна технология, заедно с непрекъснатия контрол на качеството, който се осъществява на всички етапи от производствения процес – от поръчването на суровината до крайния етап на крайния продукт – ни позволяват да се приближим максимално близо възможно до нашата цел, която е обобщена във фразата „нулев дефект“.
Подходът Dimello се основава на дълбоко уважение към кафето. Той е създаден със смирение, всеотдайност и с устойчива перспектива за дългосрочна общност на кафе.