История

История на Димело

История на Димело 1

Раждането на Димело

През 2002 г., след няколко десетилетия опит в дистрибуцията и вноса на кафе, Attica Terra S.A. – семеен бизнес, създаден от г-н Йоанис Йосифидис, г-жа Ниови Калерги и г-н Йоанис Кариофилис, основава Dimello, 100% гръцка марка. Те започнаха в малка фабрика, разположена в предградията на Атина, сред оживената култура на кафе в Гърция. Те бяха екип с няколко десетилетия опит в кафето помежду си и мисия да се съберем заедно, за да изработим културни, добре балансирани кафета, на които може да се наслади всеки и навсякъде.

История на кафе Димело 2

Нагоре към върха

След четири години изследвания и проучвания, през 2006 г. компанията интегрира еспресо високо индустриален модул с високи технологии и модерна инфраструктура за еспресо Dimello и производствен капацитет от 3,5 тона на ден.

В рамките на нарастващия пазар на кафе, компанията започва да възприема съвременни технологии и да се развива, за да се превърне в международно призната и търсена марка кафе.

История на кафе Димело 3

Издигнете се на видно място

До 2014 г. Dimello установи дълготрайни връзки с клиенти в областта на търговията на едро, отбелязвайки името си като висококачествена марка кафе. В работа се водим от основния принципът, че в крайна сметка сме в бизнеса с хора.

По същото време беше пусната напълно автоматизирана производствена линия за опаковки от 1 кг, разширяваща производствения капацитет до 9 тона на ден.

История на кафе Димело 4

Наследство

След като надгради производствената линия със система за предварително почистване на зелено кафе през 2017 г. и пусна нови продуктови линии за смляно кафе за филтър и еспресо за сектора на търговията на дребно, екипът на Dimello нарасна през последните десетилетия; но всички присъстващи от самото начало все още са наоколо.

Оставайки верни на семейното усещане, средиземноморските корени и желанието на екипа да твори само най-доброто кафе, носещо името Dimello, предприемаческият дух на компанията бавно се предава на новото поколение.

История на кафе Димело 5

Dimello във Великобритания

С основаването на Kafea Terra Uk, марката е готова да продължи пътуването си с кафе във Великобритания, като дъщерно дружество, което внася и разпространява европейски марки в хранителния сектор и главно кафе Dimello

Абонирайте се за нашия бюлетин и първи научете всичко нов от Dimello

    Търсене на пефектното кафе

    Вашата поръчка

    No products in the cart.