Въведение в еспресото

Въведение в еспресото

Изискано кафе не се приготвя случайно. Кафе индустрията се е развила значително; следователно през целия процес, чрез веригата на доставки, са необходими грижи и внимание към детайлите, за да се оформи крайният резултат в чашата.

Баристите са последната спирка в това многостранно пътешествие.

Мисията на този семинар е да предостави на хората, които са истински запалени по кафето, знания и техники, които ще им позволят да създават перфектното еспресо всеки път.

Програма:

История, обичаи и методи на подготовка.
Отглеждане, производство и разпространение на зелено кафе.
Индустриален производствен процес на кафе.
Специалните характеристики на еспресото.
Теория и практика на смилане и кафемелачка.
Основни настройки на кафемелачка.
Екстракционни параметри на перфектно еспресо.
Поддръжка и основни настройки на еспресо машина.
Практически тест на органолептичен анализ на еспресо.
Техники и идеи за обслужване на перфектното капучино.

Тип на курса:
Теоретичен и практически

Език: гръцки
Продължителност: 6 часа

Целева аудитория: Професионалисти, както и предприемачи, които желаят да обогатят своите умения или искат да навлязат в хранително-вкусовата промишленост.

Абонирайте се за нашия бюлетин и първи научете всичко нов от Dimello

    Търсене на пефектното кафе

    Вашата поръчка

    No products in the cart.