LATTE ART курс
изисква безупречна техника и безкрайни часове тренировки … еластичната, кадифена млечна пяна, която превръща кафето в произведение на изкуството, изисква знания, обучение и практикуване.
В малки групи и под наблюдението на обучител учениците ще имат възможност да развият своята техника и да се запознаят с трите основни дизайна: сърцето, розетката и лалето.
След завършване на семинара те ще бъдат готови да се представят ефективно, за да подобрят и развият уменията, които са придобили при създаването на перфектното Latte Art.
Програма:
Основни принципи на извличане на перфектно еспресо.
Млякото и неговите характеристики.
Теоретично и практическо обучение за приготвяне на подходяща млечна пяна. Оборудване, кани за разпенване на мляко и техните спецификации.
Практическо обучение за приготвяне и сервиране на капучино.
Демонстрация и практическо обучение по основните лате арт проекти.
Тип на курса:
Теоретичен и практически
Език: гръцки
Продължителност: 6 часа
Целева аудитория: Мениджъри на барове и кафенета.
Обучение по поръчка. В допълнение към планираното обучение на ETC (Център за обучение на еспресо), специалистите по бариста на Espresso на Dimello поемат задачата да обучават предприемачи и баристи, както на теоретично, така и на практическо ниво, с персонализирани семинари, които могат да се проведат или в техния собствен бизнес или в нашия учебен център, след като се договорим с нашите обучители.